Procurement jobs van SupplyPlus geven je carrière een kickstart

Maak zelf de vergelijking

Spontaan solliciteren voor het Youngstar traject? Doen!

Natuurlijk wil je Youngstar worden!

Gratis opleiding terwijl je werkt, topexpertise binnen handbereik en het SupplyPlus kwaliteitslabel op je cv? Natuurlijk wil je al deze voordelen verzilveren!

Procurement jobs ingevuld voor ze online verschijnen

We rekruteren voortdurend aanstormend talent, want er zijn regelmatig nieuwe buyer vacatures bij onze vaste klanten. Maar al te vaak matchen we onze young potentials al met deze procurement jobs zonder dat er een jobaanbieding gepubliceerd wordt. 

Je hebt niets te verliezen en heel wat te winnen

Eerst kijken we welke werkgever en functie het best bij jouw persoonlijkheid, talenten en verwachtingen past. Nadien ga je 1 jaar lang bij dit bedrijf aan de slag terwijl je in dienst bent bij SupplyPlus. In die periode komen onze coaches ook meermaals per week langs om je persoonlijk te begeleiden en je skills verder aan te scherpen. Na afloop van het traject krijgen jij en het gastbedrijf de optie om voor elkaar te kiezen en verder samen te werken in loondienst. Zo heb je een eerste job beet die je cv nog aantrekkelijker maakt én de eerste ervaring op zak voor toekomstige procurement functies.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor procurement, een grote bereidheid om bij te leren en een aanstekelijke drive om ervoor te willen gaan, is welkom bij SupplyPlus. Ook als je nog op de schoolbanken zit of net je diploma inkoopmanagement, logistiek of facility management op zak hebt, leren we je heel graag kennen.

Tijd voor actie!

Lees gerust nog even verder op deze site wat het Youngstar programma precies inhoudt en wat het voor je carrière kan betekenen. De succesverhalen van onze ex-Youngstars spreken voor zich. Daarna is het aan jou om de knoop door te hakken en contact met ons op te nemen om kennis te maken.

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
Zelf een uitdagende procurement vacature in te vullen?

Zoek je zelf een junior buyer of ervaren procurement manager? Één telefoontje volstaat om meer over onze aanpak en meerwaarde te vernemen en je vacature verrassend snel offline te halen.

LET’S TALK BUSINESS