Een procurement consultant voor elke uitdaging

A la carte procurement services

Wat je aan onze procurement consultants kan uitbesteden?

  • Assessments voor sollicitanten
  • Inkoop audits & “As Is” analyse
  • Maatwerk in-house trainingen
  • Consultancy & expert adviezen
  • Advies over procesoptimalisatie
  • Interim management of Search & Hire
  • Procurement outsourcing & detachering
  • Of een andere uitdaging in gedachten?

Hoe ver onze kennis reikt?

Over de expertise van je procurement consultant hoef je bij SupplyPlus geen seconde te twijfelen. De inspirator en zaakvoerder van SupplyPlus, Sandy Buckinx, heeft meer dan 20 jaar ervaring als procurement consultant bij tientallen internationale topbedrijven. Ze is eveneens gastdocente aan de universiteit en lid van verschillende beroepsverenigingen.

Ook de andere SupplyPlus coaches zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals met bakken ervaring in hun vakgebied. Klik maar even door naar de voorstelling van ons team en de respectieve LinkedIn profielen om de carrière van onze coaches in vogelvlucht te bekijken.

Ook belangrijk om weten

Elke procurement expert bij SupplyPlus deelt de ontembare passie voor het vak én dezelfde visie wat procurement audits en optimalisatieadviezen betreft.

Elk detail telt, maar om een probleem ten gronde te analyseren en van bij de wortel aan te pakken, moet je wel eerst het totale plaatje vanuit vogelperspectief bekijken. Daarom geloven we niet in oppervlakkige analyses en quick fixes. We leggen interne aankoopprocessen liever grondig onder de loep zodat we voor elke stap in de gebruikelijke procedures een correcte inschatting van de aandachtspunten kunnen maken. Pas na een volledige audit gaan we suggesties voor optimalisatie formuleren en die ook in detail argumenteren. Alleen zo kunnen we maximaal en duurzaam resultaat op korte én lange termijn realiseren.

Zet ons maar aan het denken!

Heb je al een specifiek project in gedachten of ben je eerder benieuwd welke meerwaarde onze procurement specialisten in jouw organisatie kunnen creëren?

NODIG ONS UIT VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK