Maatwerk procurement training voor in-house talent

Als er meer in (eigen huis) zit

Audit & analyse

Onze procurement experten analyseren een volledige dag hoe de persoon nu binnen zijn of haar afdeling functioneert. Tijdens deze AS IS-analyse brengen we de huidige inkoopprocessen en de technische competenties van je aankoopmedewerkers in kaart. We testen ook het niveau van de soft skills en in welke mate we de kernkwaliteiten van de olifant herkennen. Is jouw procurement professional net zo leergierig, werkwillig, intelligent, waakzaam, behulpzaam, zachtaardig en krachtdadig als deze veelzijdige krachtpatser? Een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse is hét startpunt voor elk SupplyPlus traject, want zo weten we perfect welke talenten we verder kunnen ontwikkelen en welke karaktereigenschappen extra aandacht vergen.

Targets & actieplan

We overlopen de verbeterpunten die we hebben opgemerkt tijdens de audit met de betrokken stakeholders. Samen met de persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen, verwerken we die in een concreet actieplan en we bepalen ook de tussentijdse targets en leerdoelen.

Training & coaching

De SupplyPlus experten delen hun kennis met de aankoper terwijl die zijn of haar dagtaken uitvoert. De gebruikelijke aankoopprocessen en templates worden daarbij automatisch geoptimaliseerd. Het aantal opleidingsuren en de data bepalen we in onderling overleg.

Rapportage & toekomstvisie

Tijdens het interactieve procurement programma toetsen we de verworven kennis regelmatig af aan de vooropgestelde leerdoelen. Na het traject bundelen we de resultaten in een persoonlijk groeirapport waarin ook een analyse van het verdere groeipotentieel vervat zit.

Heel wat voordelen

  • “Een goed functionerende aankoopafdeling is goud waard. Letterlijk, want hoe beter de aankoopcondities, hoe groter de kostenbesparing en de winstmarges. De prijs van de Booster procurement training is bovendien in een mum van tijd terugverdiend, want je medewerker blijft de hele tijd productief!“

Wie vult de nieuwe lege plek in?

Na het Booster programma hebben je procurement medewerkers de nodige kennis, competenties en durf om intern door te groeien naar meer leidinggevende procurement management functies. De stoel die vrijkomt kan je opnieuw met eigen talent en een Booster traject invullen. Of je kan SupplyPlus inschakelen om een young potential te rekruteren en op te leiden via het Youngstar-traject.

Youngstar formule
Klinkt interessant?

Wat de Youngstar en Booster formules voor jouw procurement of facility management afdeling kunnen betekenen? We leggen het haarfijn uit tijdens een vrijblijvend kennismakend gesprek.

EVEN OVERLEGGEN?