HET SUCCESVERHAAL VAN DE SUPPLYPLUS PROCUREMENT OPLEIDINGEN

Een vraaggestuurd concept

De inspirerende kracht achter SupplyPlus

Met een diploma handelsingenieur en een MBA in Internationale handel, een stevige portie gezond boerenverstand en jarenlange ervaring als procurement specialist & freelance consultant bij meer dan 30 topbedrijven, weet Sandy Buckinx als geen ander welke kennis en vaardigheden vereist zijn voor performant supply chain management.

Sandy deelt haar kennis intussen ook via verschillende netwerkorganisaties en beroepsverenigingen zoals: 

Netwerk Ondernemen vzw, de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB), VOKA, Cevora en haar eigen SupplyPlus community uiteraard. Regelmatig geeft ze ook gastcolleges voor de Advanced Business Management opleiding van het UCLL en bij Coventry University.

De overige SupplyPlus stakeholders

Met 6 SupplyPlus coaches, + 10 afgewerkte Youngstar trajecten en een heleboel tevreden corporate klanten, dikt de SupplyPlus community en het lijstje met positieve referenties stevig aan.

Waar SupplyPlus het verschil maakt

In alle bedrijven waar Sandy als procurement specialist aan de slag ging, weerklonk dezelfde noodkreet. Ervaren procurement managers vinden, is zoeken naar een naald in een hooiberg en de war for talent woedt heviger dan ooit. Vraag en aanbod zijn gewoon hopeloos uit balans.

"De enige manier om uit de impasse te geraken, is door de aanbodzijde te vergroten en tegelijkertijd de doorstroomtijd van de schoolbanken naar de werkvloer aanzienlijk in te korten. Die analyse leidde al snel naar het innovatieve idee achter SupplyPlus: junior procurement profielen op een intensieve manier coachen terwijl ze al aan de slag zijn."

Het innovatieve concept is even eenvoudig als geniaal en... het werkt! Al speelt Sandy’s bijzondere kijk op de persoonlijke ontwikkeling van de young potentials minstens een even grote rol.

"Vaktechnische competenties is één ding, je human capital laten excelleren iets heel anders. Door sterk te focussen op soft skills en persoonlijke groei geeft SupplyPlus young potentials een portie zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en slagkracht die je eerder bij ervaren procurement managers zou verwachten. Net daar maakt SupplyPlus het verschil."

Nice to meet you!

Meer weten over de SupplyPlus, onze training formules, consultancy services of jezelf aan ons voorstellen als young potential?

CONNECT WITH SANDY